Sony Vaio Mavi Ekran Sorunu

Emrewps

Kilopat
Oyun oynadığım sırada ekranım kapandı çizgiler çıktı. Bilgisayarımı açtığımda aşağıdaki hatayı alıyordum sürekli. İşletim sistemim çöktü sandım, format atmaya karar verdim. Önceden yaptığım aynı şekilde format attım. Hiçbir sorun yoktu ekranda vs. fakat ekran kartımın driverını kurduğum an aynı hatayı aldım. Driverı doğru yüklediğime eminim. Farklı işletim sistemi kurdum, yine ekran kartı driverını yükleyince ekran gidiyor ve mavi ekran hatası alıyorum. Şu an bilgisayarımı driversız kurmadan kullanabiliyorum. Ekran kartım aşağıdaki gibi görünüyor şu an. Sizce ekran kartım mı yandı? Ne yapmam gerekiyor.

Sony Vaio.
AMD Radeon HD 7550m/7650m
D8C8A32E-6B58-4BD8-AB65-2A468FFBA18D.jpeg
Ekran Alıntısı.PNG

Şu linkten indirip deneyebilirsiniz.
Eğer NVIDIA markalı bir harici grafik kartına sahip olsaydınız ve harici grafik kartının sürücüsünü kurmaya çalışıyor olsaydınız, kurulum size önce dahili grafik yongasının sürücüsünü yükleyin diye uyarır verir kendini kapatırdı. AMD tarafında da işler böyle mi bilmiyorum fakat denemekte fayda var.

Şu linkten indirip deneyebilirsiniz.
Eğer NVIDIA markalı bir harici grafik kartına sahip olsaydınız ve harici grafik kartının sürücüsünü kurmaya çalışıyor olsaydınız, kurulum size önce dahili grafik yongasının sürücüsünü yükleyin diye uyarır verir kendini kapatırdı. AMD tarafında da işler böyle mi bilmiyorum fakat denemekte fayda var.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım ama ben harici ekran kartımı kullanmak istiyorum dahili değil

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı