Sony Vaio RAM Önerisi

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Sony Vaio T serisi Ultrabook'um var. 8 GB RAM alacağım. 4 GB anakarta gömülü 2 GB slotta takılı olmak üzere 6 GB RAM var. CPU-Z ekran görüntülerini koyuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    16 KB · Görüntüleme: 74
  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    28,9 KB · Görüntüleme: 72
  • d.PNG
    d.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 72
  • s.PNG
    s.PNG
    16,9 KB · Görüntüleme: 71
İşlemci 32 GB'e kadar RAM destekliyor, takabilirsiniz. RAM olarak da buna bakabilirsiniz:

Hocam işlemci destekliyor evet ama anakart destekliyor mu acaba? Bir de bu marka iyi midir sizce? Kingston alsam daha iyi olmaz mı? 8 GB olmasını istiyorum son olarak.

Hocam işlemci destekliyor evet ama anakart destekliyor mu acaba? Bir de bu marka iyi midir sizce? Kingston alsam daha iyi olmaz mı? 8 GB olmasını istiyorum son olarak.
8 GB istediğinizi fark etmedim, kusura bakmayın. Sİsteminize uygun olarak bu var.

Bigboy RAM'ler Samsung çip kullanıyor ve ömür boyu garantisi var. Fazla bilinmiyordu fakat DDR4 için bazı modellerde stokları bile bitti. Kingston da alabilirsiniz. DDR3L olması gerekir. Bunlar 1,35V olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı