Sony Vaio Recovery Partition'dan Boot Mümkün mü?

aktasramazan

Hectopat
Daha fazla  
Bir Sony Vaio Pro 13 aldım 2. el. Yetkili servisten recovery partition yüklenmiş ve ben almadan önce de buradan sıfırlanmış. Ben Windows 10 yükledim ama driver'lar çok sorun çıkardı fakat recovery'den geri kuramıyorum. Assist tuşu ile gelen menüde Recovery ile ilgili seçenek olması lazım (Troubleshoot'ta) ama yok. Sitesinde "Recovery and maintenance" seçeneği diyor ama o seçenek çıkmıyor, Reset ve Rescue var ama ikisi de recovery için USB vs istiyor, Recvoery ve mantenance ise bende yok. Rescue menüsü de daha yeni gibi duruyor bende.
Şu videoda anlatmışlar ama o seçenek olmadan nasıl yaparım bilmiyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Command prompt'tan active yapamadım recovery partition'ı yani o iptal.

Not2: Tekrar inceledim. Ekteki resimde de görülebileceği üzere Aomei Partition Asistant ile Windows'un computer management'ında görülen disk detayları farklı. Windows boş diyor, AOMEI dolu diyor. Bu durum recovery dosyaları zarar gördü mü demek? Recovery'den kendim bootable disk yapmayı düşündüm ama dosyalarına erişemiyorum. Harf atadım, bölümü göster dedim (gizli dosya ve klasörleri göster de açık) yine erişemedim.

Dosya Ekleri

• recovery.PNG
    120,5 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…