Çözüldü Sony Vaio SVE14AA11M ML2 Mouse Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

racepilot

Kilopat
Merhabalar. Sony Vaio SVE14AA11M Laptop'uma üstad Recep Altaş'ın videosu yardımıyla uzun uğraşlar sonucu ML2 kurdum. İlk olarak kurduktan sonra hddden boot sorunuyla karşılaştım fakat hackboot ile başlattım. Klavye mouse masaüstüne girene kadar gayet güzel çalıştı. Şifre yazıp masaüstüne girdiğimde mouse hareket ediyor fakat tıklamıyor. Ayarlardan müdahele edicem fakat klavyeyle yapabileceklerim kısıtlı. Sonra bi pencere açıldı bluetooth klavye bulunamadı cihaz aranıyor diye. Ama klavye çalışıyor sıkıntı yok onda. Birkaç farklı kurulum yaptım sonuç aynı. Hatta işin ilginci bekleyip, pc uyku moduna girdiğinde, tekrar login ekranı geldiğinde mouse tıklıyor. Masaüstü açılınca tıklamıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Evet seçtim. Teşekkür ederim eve gittiğimde deniyeceğim sonucu yazarım. Yanlız şöyle bir sıkıntı var tıklayamıyorum. O yüzden üzerinde hiç işlem yapamıyorum. Klavye bulunamadı diyor ama çok şükür o çalışıyor. Bu windowstaki erişilebilirlik uygulamasındaki gibi fare tuşları kısayolu falan var mı?

- - - Güncellendi - - -

Ya çok şükür buldum. Benimkisi biraz acemilik. İzleme dikdörtgeni ayarında tıklama kapalıymış. Ama açana kadar canım çıktı. Acemiliğime verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…