A alpagu Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Kullanmış olduğum Sony Vaio SVE1512J1EW dizüstü bilgisayarıma Mavericks kurdum. Sorunum ağ ve ses kartlarını tanımaması. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar. Kullanmış olduğum Sony Vaio SVE1512J1EW dizüstü bilgisayarıma Mavericks kurdum. Sorunum ağ ve ses kartlarını tanımaması. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Ağustos 2014 #2 Multibeast içinden VoodooHDA yükleyin. Varsa ses kartınıza uygun sürücüyü de yükleyin.
A alpagu Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #3 Multibeastı bir türlü indiremiyorum. Düzgün bir link varsa sevinirim. Bir de yeniyim. Söylediğiniz dosyayı nasıl kuracağım? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Multibeastı bir türlü indiremiyorum. Düzgün bir link varsa sevinirim. Bir de yeniyim. Söylediğiniz dosyayı nasıl kuracağım? Teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Ağustos 2014 #4 Söylediği dosyaların hem indirme bağlantısı hem de kurulumu herhangi bir rehberde anlatılmakta. Herhangi bir hackintosh rehberine bakmanız yeterli. Tonymacx86'dan indirebilirsiniz MultiBeast'i. VooDooHDA ise herhangi bir siteden PKG oalrak indirilebilir. Hatta paylaşmışım bile: VoodooHDA 2.8.6 PKG | Technopat Sosyal Bu rehber en güncel rehberdir: ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat
Söylediği dosyaların hem indirme bağlantısı hem de kurulumu herhangi bir rehberde anlatılmakta. Herhangi bir hackintosh rehberine bakmanız yeterli. Tonymacx86'dan indirebilirsiniz MultiBeast'i. VooDooHDA ise herhangi bir siteden PKG oalrak indirilebilir. Hatta paylaşmışım bile: VoodooHDA 2.8.6 PKG | Technopat Sosyal Bu rehber en güncel rehberdir: ASUS VivoPC'ye Mac OS X ve Windows 8 Kurulum Rehberi » Technopat