Sony Vaio sVF1521TStb laptop Shift tuşu çalışmıyor

Kullanıcı1355

Hectopat
Laptopumun Shift tuşu çalışmıyor. Sağ da çalışmıyor, sol da. Oyunlar da da algılamıyor. Nasıl çözebilirim? Az önce koyduğum soru işaretini bile kopyalayarak koydum. Modeli Sony Vaio sVF1521TStb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumun Shift tuşu çalışmıyor. Sağ da çalışmıyor, sol da. Oyunlar da da algılamıyor. Nasıl çözebilirim? Az önce koyduğum soru işaretini bile kopyalayarak koydum. Modeli Sony Vaio sVF1521TStb.
Aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldırarak veya BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırlayarak denediniz mi? Ayrıca bu sorun ne zaman ve nasıl ortaya çıktı?
Aygıt yöneticisinden klavyeyi kaldırmayı veya BIOS'u varsayılan değerlere sıfırlamayı denediniz mi? Ayrıca bu sorun ne zaman ve nasıl ortaya çıktı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı