Sony Vaio VPCCB Bilgisayar Açılmıyor

huseyinaydin

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,
Elimde Sony Vaio VPCCB model bir laptop var. Format attıktan sonra Windows 10 güncellemelerini yaptım, daha sonra güncelleştirmelerin uygulanması için bilgisayarı yeniden başlattım. Fakat yeniden başlatma sonrasında bilgisayarım açılmamaya başladı. F2-F4-F8-F12-DELETE-ASSIST-WEB-VAIO gibi tuşlarla bios ekranına da giremiyorum böyle bir sıkıntı da mevcut, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya bir fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-05-05 at 23.42.41.jpeg
    WhatsApp Image 2022-05-05 at 23.42.41.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba,
Elimde Sony Vaio vpccb model bir laptop var. Format attıktan sonra Windows 10 güncellemelerini yaptım, daha sonra güncelleştirmelerin uygulanması için bilgisayarı yeniden başlattım. Fakat yeniden başlatma sonrasında bilgisayarım açılmamaya başladı. F2-F4-F8-F12-delete-assıst-web-Vaio gibi tuşlarla BIOS ekranına da giremiyorum böyle bir sıkıntı da mevcut, daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya bir fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim.

4 yıl önceki bilgisayarım bu ve aynı sorunu bende yaşamıştım ve çözümü bulamamıştım siz iyisimi teknik servise götürün bu bilgisayar biraz tuhaf.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı