H hakanozerh Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 22 Yer Kocaeli 30 Ekim 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, Laptopumun özellikleri detaylı olarak alttaki link' te... Sistemime en uygun hackintosh yöntemi hangisidir ? Bu makinanın bios ayarı nedense çok kısıtlı sadece intel virtualization technology kısmını enabled yapabiliyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... VPCEB1M1E/BJ | VAIO E Serisi Laptop | Teknik Özellikler | VPCEB1M1E/BJ.CEU | VPCEB1M1E/BJ | Sony
Merhaba arkadaşlar, Laptopumun özellikleri detaylı olarak alttaki link' te... Sistemime en uygun hackintosh yöntemi hangisidir ? Bu makinanın bios ayarı nedense çok kısıtlı sadece intel virtualization technology kısmını enabled yapabiliyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... VPCEB1M1E/BJ | VAIO E Serisi Laptop | Teknik Özellikler | VPCEB1M1E/BJ.CEU | VPCEB1M1E/BJ | Sony
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 30 Ekim 2013 #2 Kesin uyumlu bir sürüm yok. Sitedeki farklı rehberleri deneyip uygun sürümü siz bulacaksınız zira cihaz sizin elinizin altında.
Kesin uyumlu bir sürüm yok. Sitedeki farklı rehberleri deneyip uygun sürümü siz bulacaksınız zira cihaz sizin elinizin altında.
H hakanozerh Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 22 Yer Kocaeli 12 Ekim 2014 #3 Merhaba, uzun zaman önce denemelerimden bir sonuç alamamıştım. Hali hazırda uyumlu bir sürüm var mı şuan ? Ekran kartım Ati Hd 5650 en çokta ekran kartımda sorun yaşamıştım. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, uzun zaman önce denemelerimden bir sonuç alamamıştım. Hali hazırda uyumlu bir sürüm var mı şuan ? Ekran kartım Ati Hd 5650 en çokta ekran kartımda sorun yaşamıştım. Şimdiden teşekkürler.