Sony Vaio vpceh HK1 laptopta GPU ve CPU yükseltmeye değer mi?

yusuf İzzet

Centipat
Daha fazla  
Elimde böyle bir laptop var fakat GPU devre dışı kim yapmış falan bilmiyorum ama GPU taktirabilir miyim, değer mi? Bir de işlemci yukseltmesi yapsam basit oyunları oynatır mı? Muğla Fethiye'de oturuyorum önerdiğiniz bir usta varsa chipset tamiri falan yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde böyle bir laptop var fakat GPU devre dışı kim yapmış falan bilmiyorum ama GPU taktirabilir miyim, değer mi? Bir de işlemci yukseltmesi yapsam basit oyunları oynatır mı? Muğla Fethiye'de oturuyorum önerdiğiniz bir usta varsa chipset tamiri falan yardımcı olursanız sevinirim.
Pardon gpusuz versiyonu gpu takılır mı

Dosya Ekleri

• IMG_20231215_220411.jpg
    IMG_20231215_220411.jpg
    387 KB · Görüntüleme: 37
  • 1.jpg
    1.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Pardon gpusuz versiyonu GPU takılır mı?

Ustası takar ama ona çip bulman ve yapacak doğru adamı bulman zor. Ayrıca elindeki soğutucu blok, anakartın o kısmına gidiyor mu? Ekran kartı yoksa kısa yaparlar genelde. Maliyet olarak, Çin'den falan ekran kartlı yeni anakart almak daha ucuza gelir gibi geliyor. Eğer amaç oyun oynamaksa değmez, işlemci-RAM-SSD yükseltin yeter bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı