Elimde böyle bir laptop var fakat GPU devre dışı kim yapmış falan bilmiyorum ama GPU taktirabilir miyim, değer mi? Bir de işlemci yukseltmesi yapsam basit oyunları oynatır mı? Muğla Fethiye'de oturuyorum önerdiğiniz bir usta varsa chipset tamiri falan yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde böyle bir laptop var fakat GPU devre dışı kim yapmış falan bilmiyorum ama GPU taktirabilir miyim, değer mi? Bir de işlemci yukseltmesi yapsam basit oyunları oynatır mı? Muğla Fethiye'de oturuyorum önerdiğiniz bir usta varsa chipset tamiri falan yardımcı olursanız sevinirim.
Ustası takar ama ona çip bulman ve yapacak doğru adamı bulman zor. Ayrıca elindeki soğutucu blok, anakartın o kısmına gidiyor mu? Ekran kartı yoksa kısa yaparlar genelde. Maliyet olarak, Çin'den falan ekran kartlı yeni anakart almak daha ucuza gelir gibi geliyor. Eğer amaç oyun oynamaksa değmez, işlemci-RAM-SSD yükseltin yeter bence.