whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar Hackintosh kurulumu yapacağım her şey hazır şu BIOS'tan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Shift + TAB falan basın demişler olmuyor arkadaş InsideH20 Rev V3.5 sürümünü kullanıyorum Sony Vaio VPCEH3N1E var bende. Nasıl yaparım bunu?
Arkadaşlar Hackintosh kurulumu yapacağım her şey hazır şu BIOS'tan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Shift + TAB falan basın demişler olmuyor arkadaş InsideH20 Rev V3.5 sürümünü kullanıyorum Sony Vaio VPCEH3N1E var bende. Nasıl yaparım bunu?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #2 BIOS'a girip rehbere göre sende olan ayarları değişmen yeterli. Ayrıca sistem bilgilerin nedir?
whamilya Kilopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 167 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2019 #3 claus dedi: BIOS'a girip rehbere göre sende olan ayarları değişmen yeterli. Ayrıca sistem bilgilerin nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta rehberdeki ayarlar yok ama ondan dolayı yazdım. claus dedi: BIOS'a girip rehbere göre sende olan ayarları değişmen yeterli. Ayrıca sistem bilgilerin nedir? Genişletmek için tıkla... Intel® HM65 Express Chipset Intel® Core™ i5-2450M Processor Intel® HD Graphics 3000 Atheros AR9285 Wireless LAN Adapter 8GB RAM 1333mhz https://www.sony.com.tr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceh3n1e/specifications @claus
claus dedi: BIOS'a girip rehbere göre sende olan ayarları değişmen yeterli. Ayrıca sistem bilgilerin nedir? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta rehberdeki ayarlar yok ama ondan dolayı yazdım. claus dedi: BIOS'a girip rehbere göre sende olan ayarları değişmen yeterli. Ayrıca sistem bilgilerin nedir? Genişletmek için tıkla... Intel® HM65 Express Chipset Intel® Core™ i5-2450M Processor Intel® HD Graphics 3000 Atheros AR9285 Wireless LAN Adapter 8GB RAM 1333mhz https://www.sony.com.tr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceh3n1e/specifications @claus