lprnvr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 76 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #21 Hocam onlar da ekli. XML:Panoya kopyala <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>MATS</string> </dict> </array>
Hocam onlar da ekli. XML:Panoya kopyala <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>MATS</string> </dict> </array>
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 4 Nisan 2020 #22 Mojave deneme şansın var mı?
lprnvr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 76 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #23 Var hocam denerim onu da indirmem gerekli ilk. Benim anlamadığım kısım, daha önce aynı bilgisayara kurmuştum High Sierra'yı birkaç ay önce. Şu an neden kuramıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Var hocam denerim onu da indirmem gerekli ilk. Benim anlamadığım kısım, daha önce aynı bilgisayara kurmuştum High Sierra'yı birkaç ay önce. Şu an neden kuramıyorum?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 4 Nisan 2020 #24 Ben de bilemedim. Fakat bu hatayı Mojave deneyerek yaşamayanlar var, ondan en son onu önerdim.
lprnvr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 76 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #25 Çok teşekkür ederim, son çare olarak Mojave deneyeceğim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #26 Farklı SMBIOS'lar ile deneyin. Ekran kartı problem yaratıyor hala güncel durumda. Mümkünse Sierra ile dener misin?
Farklı SMBIOS'lar ile deneyin. Ekran kartı problem yaratıyor hala güncel durumda. Mümkünse Sierra ile dener misin?
lprnvr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 76 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #27 Dahili ekran kartı mı problem yaratıyor yoksa harici olan mı? Harici olanı devre dışı bırakıyoruz sanırım boot ederken. Hariciyi devre dışı bırakmasak olmaz mı?
Dahili ekran kartı mı problem yaratıyor yoksa harici olan mı? Harici olanı devre dışı bırakıyoruz sanırım boot ederken. Hariciyi devre dışı bırakmasak olmaz mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #28 Dahili, harici ekran kartın zaten çalışmaz. Ama BIOS'ta dahili ekran kartını kapatma gibi bir seçenek varsa bir seçenek varsa olabilir.
Dahili, harici ekran kartın zaten çalışmaz. Ama BIOS'ta dahili ekran kartını kapatma gibi bir seçenek varsa bir seçenek varsa olabilir.