Sony Vegas Pro 15 Render Hızlandırma

Muslum05

Hectopat
Daha fazla  
Ben düğün kameramanlığı yapıyorum elimde AG-AC8 Kamera var full HD 1080/60p video çekimi yapıyorum.
Düğün bitiminde ise bu çekim boyutu en düşük 35 en yüksek 50 GB buluyor.
Bunu da elden geçirmeden düğün sahibine teslim edemiyoruz.
Render illaki oluyor intromuzdur logomuzdur renderlar bazen 2 gün sürdüğü oluyor.
Bunu nasıl düşürebilirim?

İşlemci : Intel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 3300 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) : 8,00 GB
Ekran Kartı : AMD Radeon R7 200 Series 2 GB
Anakart : ASUS H110M-D Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz USB3.0
SSD : Corsair 120GB Force Serisi LE 200 Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 500MB Yazma)
RAM : Hi-Level 8GB DDR4 2133Mhz

Bu sistemden değişmem dereken parçalar nedir ya da ek ilave etmem gereken parçalar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video boyutunu küçültmek için bitrate düşürün. Vegas'ın sunduğu hazır profilleri kullanabilirsiniz:

render_as_template_selection.png

Bu sistemden değişmem dereken parçalar nedir ya da ek ilave etmem gereken parçalar?
Daha güçlü bir işlemci ile RAM 16 GB yapılabilir. Bütçeniz nedir?

İşlemci olarak eğer soket değiştiririm derseniz AM4 tabanlı Ryzen işlemcilere geçin derim. Değişmem derseniz Intel+RAM tavsiye ederim. Bu arada AMD işlemcilerde RAM'in Intele oranla daha büyük etkisi oluyor.

Video boyutunu küçültmek için bitrate düşürün. Vegas'ın sunduğu hazır profilleri kullanabilirsiniz:

Eki Görüntüle 335154

Daha güçlü bir işlemci ile RAM 16 GB yapılabilir. Bütçeniz nedir?
32 GB da kadar düşünüyorum fakat bu sistem için değermi onu bilemiyorum
işlemci ise şuanlık İ5 gibi bir düşüncem var kaçıncı nesil bir işlemci önerirsiniz vede 32 gb ram takmama gerek varmı
Bu arada Ben Vegas 15 kullanıyorum
80 MB bir video render denedim sizin dediğiniz gibi fakat MB düşmedi çıktı resimden baka bilirsiniz
Ryzen işlemcilerin çoklu çekirdek gücü İntel işlemcilere göre daha iyi diye biliyorum. Render alırken de çoklu çekirdek kullanılıyor galiba.
peki bu sistem ile sıkıntısız idare edebilcek şekilde render ala bilceğim bir program öneriniz nedir
şuanlık dolar yüzünden parça değişikliği yapamam

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı