Sony Vegas Pro 60 FPS Render Sorunu

Veunex12

Kilopat
Daha fazla  
Technopat üyeleri sizlere selam benim bir sorunum mevcut yıllardır çözemediğim ve beni sinir eden bir durumdan sizlere bahsedeceğim ve sizden bilgi almak istiyorum. Şimdi sizlere yıllardır hakim olduğum sorundan bahsetmek istiyorum. Sony Vegas Pro 11, 12, 13, 14 ve 16 sürümlerini kullandım fakat bu güzel program beni çileden çıkartıyor. Birçok 60 FPS render videoları izlememe rağmen veya kendi render ayarlarımı yapmama rağmen videolarım 60 FPS'te akıcı şekilde oynamıyor. Videonun ayrıntılarına baktığımda iste 60 FPS renderlandığını görüyorum, fakat akıcı değil. 30 FPS renderlanmış gibi oynuyor video. Yıllardır bu sorunu çözemiyorum ne yapmam gerekiyor her şeyi denedim fakat hala 60 FPS akıcı şekilde bir render yapamıyorum. SVP 11'den 16'ya kadar devam etti bu sorun sürekli de yaşıyorum. Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SVP'nin render ayarlarını sisteme göre ayarladığını biyerde okumuştum. Manuel olarak ayarlamayı deneyin. 1080P 60 FPS olarak mauel ayarlayın.

Ben bir defasında 60FPS render alırken özellikleri manuel yapmıştım. Yani 1080P seçip kare hızını 60'a almıştım denediniz mi?
Manuel ayarlardada malesef hafiften kasma söz konusu. Örnek bir video hazırladım 30fos ve 60fps iki ayrı şekilde render yaptım ikiside aynı.
SVP'nin render ayarlarını sisteme göre ayarladığını biyerde okumuştum. Manuel olarak ayarlamayı deneyin. 1080P 60 FPS olarak mauel ayarlayın.
Manuelde sorunumu çözmedi.
Manuel maalesef sorunumu çözmüyor. Tüm render ayarlarını denedim oradaki. 30fps ve 60fps olarak iki ayrı render yaptım ikisinide izledim ikiside aynı ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…