5 56648 Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.662 Çözümler 6 24 Ekim 2020 #1 Sorum başlıktaki gibi. Kesik videolarım ve seslerim var. Hepsini ileri taşıyıp en başa başka bir video eklemek istiyorum nasıl yaparım?
Sorum başlıktaki gibi. Kesik videolarım ve seslerim var. Hepsini ileri taşıyıp en başa başka bir video eklemek istiyorum nasıl yaparım?
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 24 Ekim 2020 #2 Premiere'de A kısayol tuşlu "Track Select Forward Tool" adıyla geçiyor bahsettiğiniz araç. Vegas'daki kısayol tuşunu bilmiyorum maalesef. Söylediğim araç ismini programda arayın. @SideWinder hocam belki biliyordur.
Premiere'de A kısayol tuşlu "Track Select Forward Tool" adıyla geçiyor bahsettiğiniz araç. Vegas'daki kısayol tuşunu bilmiyorum maalesef. Söylediğim araç ismini programda arayın. @SideWinder hocam belki biliyordur.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Ekim 2020 #3 @egenalbandit Vegas kullanmıştım çok önceden. Ama uzun süredir Premiere kullanıyorum. Bakarım ama.