Sony Vegas Render Sorunu

W

WitchcraftQQ

Ziyaretçi
Öncelikle selamlar,

Uzun süredir Sony Vegas kullanmaktayım fakat son zamanlarda Vegas'ta render sırasında CPU kullanımı %95-96'lara kadar çıkmakta. Render sırasında CPU %100 olarak AMD ekran sürücüsü yanıt vermeyi kesti uyarısıyla bilgisayarın ekranı kapanıp tekrar geliyor ve Vegas renderi duruyor. Sadece 720p renderlerinde sorun yaşamadım fakat render sonrasında görüntü 720p HD değil de sanki 360p veya 480p gibi net değildi.

720p üstü 1080p veya daha kaliteli renderlerde CPU oranı aşırı derecede artıp bilgisayar kilitleniyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Bilgisayarımın özellikleri:
  • Windows 7 64 Bit
  • i7 3.4 GHz
  • 16 GB RAM
  • 2 GB 256bit Ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının sürücülerini tamamen kaldırıp güncel sürücüleri yükleyip dene. Sorun hala devam ediyorsa yük durumunda ekran kartının ısı derecesini kontrol et.

Her şeyi denedim. Fazla bir şey farketmedi. En son 1-2 şey yaptım. % 10 15 cpu kadar azalma oldu. Sorun yok su anda fakat nedense yaptıgım videolara bir türlü net olmuyor. 1080p yapsam bile videoda bozulmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı