Sony vs Samsung

caglarkuraner

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Konuyu açmamın sebebi yeni bir Android telefon alacak olmam ve ilk istediğim marka Sony. Ama Samsung'un popülaritesinin ne kadar yüksek ve ne kadar talep gören bir telefon olduğunu biliyoruz.

Akıllı telefonları kıyasladığımızda sizce hangi marka öne çıkar? Belli bir model belirtmek istemiyorum bu konuda. Kalite olarak, tasarım olarak, hatta teknik servis olarak hangisi daha iyi? Özelliklerinin hiçbir önemi yok, kumaş kalitesinden bahsediyorum. Yani ben kendi fikrimi belirteyim, ikisini de kullanmamış olsam da Sony isminin verdiği güven direkt fark yaratıyor benim kafamda, sadece telefon için değil, yılların Sony'si sonuçta. Yani bilemiyorum, Samsung telefonlarını elime aldığımda oyuncak telefonmuş gibi geliyor bana, hep aynı telefonlar, hep aynı tasarımlar. Tabi aklınız üst modellere gitmesin, giriş-orta seviyesindeki telefonlardan bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta segmentte A serisi gayet kaliteli bir seri. Ayrıca Samsung'un servis ağı çok iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı