Sony WF1000XM3 alınır mı?

Kullananlar biraz deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Bu arada telefonum iPhone, yazılımını kullanmada sorun yaşar mıyım? 😁
Ses kalitesi olarak gerçekten mükemmel, önerilen ekolayzer ayarlarıyla daha da güzelleşiyor.

Aktif gürültü engelleme özelliği mükemmel çalışıyor fakat kullanım süresini yarı yarıya indirdiği için kullanmıyorum.

Ses kalitesini geliştirmek için bir özellik vardı, onu da kullanmıyorum, kullanım süresini inanılmaz kısaltıyor.

Film, dizi gibi şeyleri 6 saat aralıksız izleyebilirsin. Müzik ise 4 saat diyebilirim.

Karşılaştığım en gıcık problemler ise taşıma ve şarj kabının çok büyük olması, cebe atıp da götürebileceğin bir şey değil.

Tuş olmadığı ve dokunmatik olarak çalıştığı için kulaklık kapalıyken elin temas ederse kendi kendine açılıyor ve bluetooth bağlantısını bulana kadar şarjını yiyip bitiriyor, bu özellikten nefret ediyorum.

Kulaklığı evde kullandığım için bu yazdıklarım o kadar problem olmuyor. Aktif olarak dışarıda kullansaydım muhtemelen çok sıkıntı çekerdim.

@Bungo Baggins kulakta duruşu, rahatlığı nasıl? Düşme gibi bir problemi var mı?
Bir de 1400 TL’yi hak ettiğini düşünüyor musunuz? 😁
Kulakta duruşunda ben hiçbir sıkıntı yaşamadım, kulak yapısına göre yaşayanlar var. Bana göre hak ediyor fakat belirttiğim durumlara göre tercih yapacak sizsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı