Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 18 Mayıs 2023 #1 Sony WH-CH510 Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklık bu fiyata alınır mı? Veya önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı? Bütçem 1500 ₺. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Sony WH-CH510 Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Bu kulaklık bu fiyata alınır mı? Veya önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı? Bütçem 1500 ₺.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Samsung Buds 2 Sony WH-CH510 modeli boş paket araba gibi olmuş LDAC desen yok seste dümdüz ses. Son düzenleme: 22 Mayıs 2023
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 22 Mayıs 2023 #3 BuffyCookie dedi: Samsung Buds 2 Sony WH-CH510 modeli boş paket araba gibi olmuş LDAC desen yok seste dümdüz ses. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam eski kulaklığımı yaptırmayı düşünüyorum olmazsa Buds 2 alacağım sağ olun.
BuffyCookie dedi: Samsung Buds 2 Sony WH-CH510 modeli boş paket araba gibi olmuş LDAC desen yok seste dümdüz ses. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam eski kulaklığımı yaptırmayı düşünüyorum olmazsa Buds 2 alacağım sağ olun.
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 22 Mayıs 2023 #4 Silinen üye dedi: Sağ olun hocam eski kulaklığımı yaptırmayı düşünüyorum olmazsa Buds 2 alacağım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Buds 2 (şuan için) çok f/p bir kulaklık. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Sağ olun hocam eski kulaklığımı yaptırmayı düşünüyorum olmazsa Buds 2 alacağım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Buds 2 (şuan için) çok f/p bir kulaklık. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #5 Bazen düşünüyorum hiç mesaj yazılmamış konulara yazıyorum bir bakıyorum biri daha yazıyor neden önceden yazmıyordunuz beni mi beklediniz :/
Bazen düşünüyorum hiç mesaj yazılmamış konulara yazıyorum bir bakıyorum biri daha yazıyor neden önceden yazmıyordunuz beni mi beklediniz :/
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 22 Mayıs 2023 #6 BuffyCookie dedi: Bazen düşünüyorum hiç mesaj yazılmamış konulara yazıyorum bir bakıyorum biri daha yazıyor neden önceden yazmıyordunuz beni mi beklediniz :/ Genişletmek için tıkla... Ban yemiştim hocam belki ondan dolayı olabilir.
BuffyCookie dedi: Bazen düşünüyorum hiç mesaj yazılmamış konulara yazıyorum bir bakıyorum biri daha yazıyor neden önceden yazmıyordunuz beni mi beklediniz :/ Genişletmek için tıkla... Ban yemiştim hocam belki ondan dolayı olabilir.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 22 Mayıs 2023 #7 BuffyCookie dedi: Bazen düşünüyorum hiç mesaj yazılmamış konulara yazıyorum bir bakıyorum biri daha yazıyor neden önceden yazmıyordunuz beni mi beklediniz :/ Genişletmek için tıkla... Belki ilham alıyorlardır sizden hocam .d
BuffyCookie dedi: Bazen düşünüyorum hiç mesaj yazılmamış konulara yazıyorum bir bakıyorum biri daha yazıyor neden önceden yazmıyordunuz beni mi beklediniz :/ Genişletmek için tıkla... Belki ilham alıyorlardır sizden hocam .d