Sony Xperia L1 Nasıldır ?

Xperia XA1 aldım. İhtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum.

Aslında bir inceleme yazmayı düşünüyorum ama vaktim olmadı. Kamerası çok iyi. Ön kamerası biraz eksik. En çok korktuğum sarj olayıydı fakat bana 1 günü rahatlıkla geçiriyor. Ama bazen tekrar başlatmak gerekiyor nedense 1 saat 50 dakkada sarj olan telefon 5 saate olmaya başlıyor ama tekrar başlatınca düzeliyor. Telefona bir kap kesinlikle gerekiyo çünkü kasa çok dayanıksız yere düşünce yamulma ihtimali var. Oyun performansı çok iyi akıcılık çok iyi kamera çok iyi tek sorunu dayanıksız kasa bana kalırsa. Onun dışında gayet yeterli bir telefon. Birde parmak izi okuyucu yok. Benim için sorun değil ama bazıları için problem olabilir.

İyi bir seçim. X Compact ve X yerine alınabilecek güzel modellerden. Kameralar çok övülüyordu. Yok 23MP ile yok 16MP falan, ben heyecanlandım. Belki XA1 Ultra deneme fırsatım olur...

Ne kadar bol ışık o kadar iyi çekim mantığıyla işliyor. Akşam bir iki resim paylaşmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…