Sony Xperia M4 Aqua nasıldır, alınabilir mi?

Biraz ağır eleştirmişsin galiba. Genel olarak olumlu yanıt aldım hafıza haricinde. İncelemelerinde de fazla bir ısınma yoktu.

HTC'lerin genelinde pil az oluyor diye biliyorum. Bahsettiğin modelin nasıl tam bilemiyorum. M4 Aqua'yı ben de düşünüyorum ama yarı dönem bitiminde alabilirim anca. M5 çıkıyor evet ama 1500 bana çok. Dendiği gibi Android 6.0 ile gelecek özellik de hafıza sorununu çözecek telefonun inşallah. İnşallah bizlere de almak nasip olur telefonu Zaten benim Sony sempatim var. Lenovo falan da düşünüyorum da, ne bileyim. Sony işte

Xperia Z1 iyi bir telefon olsa da eskidi artık. Karşı çıkanlar olabilir elbet ama güncel olan genelde daha iyidir kanaatimce.

Aynen M5 güzel ama 1500 bana da çok. M4 alacağım gibi. Z1 de eskidi.

Z1 ile arasında kalma. Z1 de 4 sistem açıklığı varken m4 te 1 açıklık var (Firewall-Firmware) gibi açıklıklar. Güncel bir cihaz olduğu için m4 z3 ve c4 ten başlayarak diğer üst modellerine bu açıklığı kapatacak güncelleme gelicek, diye duyurmuştu SONY.

M4 alacağım büyük ihtimalle.

@10UR Hafıza kartınla denedim. Oyunların açılma süreleri aynı. Burada olmadığımdan kullanıcı incelemesinide paylaşamadım.
Sonuç olarak şuan için hafızasından veya başka bir şeyinden memnun olmama durumun var mı? Yani şikayetçi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…