Sony Xperia M5 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Sony Xperia M5 almayı düşünüyorum ama herkes bir şeyler söylüyor internette. İnceleme videolarında aniden kapanma, ısınma gibi şeyler yok. Ancak bazı sitelerde ilk günden servise yolladım falan diyenler var. Kısaca kimisi övüyor kimisi sövüyor . Yardım ederseniz sevinirim.

Evet M5'te yazılımsal sorunlar var gibi görülüyor. A 6.0 ile düzeltilecek bu sorunlar. Ben M4 aqua kullanıyorum çok memnunum. M5 kullanıcıları varsa onlar da bahsedebilir. Tavsiyem güvendiğin yerlerden alışveriş yapın.

Bence alınabilir bir telefon, Helio X10 ile işlemciyle ilgili bir sürü sorun düzeltildi diye biliyorum, yakında o bahsedilen aniden kapanma sorunları da güncellemeyle düzelir diye düşünüyorum

Aslında aklıma gerçek diye sahte telefon sattıkları gelmiyor değildi. Ancak benim merak ettiğim bu tip ısınma-kapanma gibi olaylar muhtemel midir ?

Sahte değilde yani alıcağınız yerin telefonu satmadan önce kontrol ve test etmeli sağlam bir şekilde satılmalı diye düşünüyorum.Ben VATAN, Teknosa, Bimeks, Mediamarkt, gibi mağazalardan alışveriş etmenizi öneririm.

Aslında aklıma gerçek diye sahte telefon sattıkları gelmiyor değildi. Ancak benim merak ettiğim bu tip ısınma-kapanma gibi olaylar muhtemel midir ?
Oluyor, yazılımsal sorunlar var fakat 6.0 ile düzeltilir diye bekliyoruz inşallah. Mediatek işlemciler Sony'nin arayüzünü pek sevmiyor Yoksa donanım açısından güçlü bir telefon 1500 liraya bence en iyilerden biri. Ben de almayı düşünüyorum.

Alınabilir telefon, sizi yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum. Bazı insanların telefona sövmesini ben ara menünün sade ve diğer telefonlara göre daha boş olduğu için diye düşünüyorum. Dediğim gibi Alınabilir bir telefon, fazla söze gerek yok arkadaşlar bilgilendirme yapmış.

Sorunların hepsi 6.0 ile geçmek zorunda diye düşünüyorum. Sony'nin sorunlu bir cihazı piyasaya çıkartıp öyle bırakacağını zannetmiyorum fakat şöyle bir sorun var ki ocak ayında beklenen 6.0 daha geç geleceği Xperia tarafından duyuruldu. Sony ise direk 6.1 veya 6.2 güncellemesi gelebilir diyor. Muhtelemen en geç 2 ay içinde gelecektir. Buna rağmen tartışmasız alınabilir bir cihaz.

Fazla söze gerek yok diyorsun iyi güzelde vereceğim linkte bayağı şikayet var emin olamıyorum. (40-50 sayfa ilerle )
★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★

Bu durumun yer veya zamanı yokmuş gibi görünüyor.
Sony Eurasia Mobile Sıfır Telefonum Arzaĺı Çıktı! Başlıklı Şikayet
Sony Mobile Xperia m5 Black Arızalı! Başlıklı Şikayet
Sony Mobile Sony Eurasia Xperia m5 Aldım Bir Gün Sonra Değiştiremedim. Başlıklı Şikayet
Sony Mobile Xperia m5 Telefonda Isınma, Kamerada Sorun ve Kendi Kendine Kapanma! Başlıklı Şikayet
Sony Mobile Aqua M5 Seri Üretim Hatası... Başlıklı Şikayet
Sony Mobile Xperia M5 Kapanma Sorunu! Başlıklı Şikayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…