denizzrl_19 Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 17 Çözümler 1 22 Mayıs 2018 #1 Yaklaşık 3 aydır Sony Xperia M5 cihazımda internetle ilgili bir şeyler yaparken aniden kopuyor. Servise gönderdim, geldi ona rağmen hala böyle. Sıkıntı nedir acaba? Yanlışlıkla çözüldü olarak işaretledim, aslında çözülmedi.
Yaklaşık 3 aydır Sony Xperia M5 cihazımda internetle ilgili bir şeyler yaparken aniden kopuyor. Servise gönderdim, geldi ona rağmen hala böyle. Sıkıntı nedir acaba? Yanlışlıkla çözüldü olarak işaretledim, aslında çözülmedi.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 22 Mayıs 2018 #2 Sadece Wi-Fi'de mi bu durum gözlenmekte. Wi-Fi'de ise sadece kendi ev ağında mı bu durum var ? Artı 0 Eksi
KS KS denizzrl_19 Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 17 Çözümler 1 24 Mayıs 2018 #3 Evet, sadece wi_fi'de var ancak sadece ev ağında değil, ne zaman Wi-Fi'yi kullanmaya çalışsam bu durumu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Evet, sadece wi_fi'de var ancak sadece ev ağında değil, ne zaman Wi-Fi'yi kullanmaya çalışsam bu durumu yaşıyorum.