Sony Xperia SP (C5303) Ekran değişimi ?

Yer
Safranbolu
Daha fazla  
Meslek
Kamu Personeli
Arkadaşlar dün akşam dolmuşa binerken cebimden düşürdüm telefonu ve üzerinden geçti sağolsun dolmuşcu abimiz. Ekran kırıldı sadece resimde görüldüğü gibi, yedek parça araştırıyorum, tam olarak ne değiştireceğim ? Dokunmatik ekranda sıfır sorun var acaba sadece ön cam mı parçalandı ? Bir de resimde işaretlediğim yerde renk akmış aşağı doğru hafif LCD ekran mı değişmesi gerekiyor ?

IMG_20141208_211342.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Geçmiş olsun, LCD'yi kontrol et. Eğer LCD'de akma yoksa, yani çatlamadıysa sadece ön cam değiştirilebilir. Ancak renkler akmış diyorsunuz, herhalde LCD ekran çatlamış. Bu durumda 120 TL civarı LCD ekrana para ödersiniz. 60-80 arası da ön cam. Telefoncularla konuşun. 200 TL civarı yapacaklarını düşünüyorum.

Cevabınız için teşekkürler akma beni rahatsız edicek seviyede değil bir sıkıntı çıkarır mı sadece ön cam değiştirsem ?
Merhaba,

Geçmiş olsun, LCD'yi kontrol et. Eğer LCD'de akma yoksa, yani çatlamadıysa sadece ön cam değiştirilebilir. Ancak renkler akmış diyorsunuz, herhalde LCD ekran çatlamış. Bu durumda 120 TL civarı LCD ekrana para ödersiniz. 60-80 arası da ön cam. Telefoncularla konuşun. 200 TL civarı yapacaklarını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı