Sony Xperia T2 Nasıldır?

Uğur ŞİMŞEK

Hectopat
Yer
İzmir Karşıyaka
Daha fazla  
Arkadaşlar yarım saat önce gittim Note 3 alacağıma taksitle bunu alayım, 1 GB RAM için değmez Note 3 almaya dedim. Xperia T2 aldım. 6 inç dev gibi süper telefon. Fakat özelliklerini, kullanımını daha tam kavrayamadım. Sizce nasıl telefon ve en beğendiğiniz özelliği ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition almaya gidip, Exper E2D Ultrabook ile eve dönmüştüm. İyi seçim yapmışsın acaba cebine sığacak mı?

Arada 2 GB ram farkı var yalnız Bence kötü bir seçim yapmışsın. O fiyata G2 düşünebilirdin.

Bayideki arkadaşın dediğine göre Note 3 de 3GB T2 de 2GB ram varmış.. 1 GB ram ve kullanılmayan bir kaç özellik için 500 tl gibi yüksek bir fark ödemek istemedim... Kullanılmayana özellikden kastım dokunmadan fotoğraf değiştirme , telefonu aşağı çevirince müziğin durması gibi bana göre gereksz olan bir kaç yenilik

T2 de 1 gb RAM var.
Ama touchwizin RAMı doldurmasını varsayarsak arada kullanılabilir 1 gb var diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…