Altay434 Hectopat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 14 15 Ağustos 2019 #1 Sony Xperia XA Ultra telefonumda Chrome uygulamasına girdiğimde sistem arayüzü duruyor ve telefonu yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Kısa bir süre önce telefonumu sıfırladım ama sıfırladığımda böyle bir sorun yoktu. 2 gündür Chrome kullanamıyorum.
Sony Xperia XA Ultra telefonumda Chrome uygulamasına girdiğimde sistem arayüzü duruyor ve telefonu yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Kısa bir süre önce telefonumu sıfırladım ama sıfırladığımda böyle bir sorun yoktu. 2 gündür Chrome kullanamıyorum.
PALGOW Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 412 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 15 Ağustos 2019 #2 Opera kullan sende.
Altay434 Hectopat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 14 15 Ağustos 2019 #3 Altay434 dedi: Sony Xperia XA Ultra telefonumda Chrome uygulamasına girdiğimde sistem arayüzü duruyor ve telefonu yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Kısa bir süre önce telefonumu sıfırladım ama sıfırladığımda böyle bir sorun yoktu. 2 gündür Chrome kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Chrome'u fabrika sürrümüne sıfırladım problem çözüldü
Altay434 dedi: Sony Xperia XA Ultra telefonumda Chrome uygulamasına girdiğimde sistem arayüzü duruyor ve telefonu yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Kısa bir süre önce telefonumu sıfırladım ama sıfırladığımda böyle bir sorun yoktu. 2 gündür Chrome kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Chrome'u fabrika sürrümüne sıfırladım problem çözüldü