Yeni telefon aldım. Telefon Sony Xperia XZ (F8331) modeli. Nedense Android 7.0 alan bir telefon olmasına rahmen Android 7.0 güncellemesi gelmedi. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Eğer cihazınızda 500 MB'tan daha az bir yer varsa, cihazınız güncellemeyi kabul etmiyor olabilir.
Telefonlara güncelleme gelmesi her zaman aynı zaman da gerçekleşmez. Bir bölgede güncelleme geldiyse, başka bir bölgede 1 hafta veya daha geç bir zaman zarfında gelebilir (süreler örnek olarak gösterilmiştir.) Bazen de, operatörler ve marketler gelen güncellemeleri yayınlamak istemeyebilirler.
Eğer cihazınızda 500 MB'tan daha az bir yer varsa, cihazınız güncellemeyi kabul etmiyor olabilir.
Telefonlara güncelleme gelmesi her zaman aynı zaman da gerçekleşmez. Bir bölgede güncelleme geldiyse, başka bir bölgede 1 hafta veya daha geç bir zaman zarfında gelebilir (süreler örnek olarak gösterilmiştir.) Bazen de, operatörler ve marketler gelen güncellemeleri yayınlamak istemeyebilirler.
Şöyle diyim 500 Mb değil 20 Gb boşluk var şuan telefonumda. Bölge olarak ta Türkiye'ye geldi. Türk Youtuberin biri inceleme yapmış bile. Aşağıdaki video ile bakabilirsin.
Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum.Benimde s7 me bir türlü nougat gelmiyor. Bence en iyisi güncelleme uzun bir süre daha gelmezse telefonu rootlayıp başka bir rom kur. Ben öyle yapıcam valla.
Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum.Benimde s7 me bir türlü nougat gelmiyor. Bence en iyisi güncelleme uzun bir süre daha gelmezse telefonu rootlayıp başka bir rom kur. Ben öyle yapıcam valla.
Belkide Sony Xperia XZ'de geçici olarak Android 7.0 güncellemesi kalkmış olamaz mı çünkü bilgisayara bağladım. Sony Xperia Companion yazılımı ile de denedim. Telefonunuz güncel dedi.
Güncelleme ufak değişiklikler yapsa da büyük bir artış sağlamayacak zaten. Biraz daha bekleyin. Sonra hala gelmezse o zaman farklı şeylere yönelebilirsin.
@KralGS Hocam operatörler güncellemeyi nasıl durduracak bu mümkün mü ki ? Böyle bir şey olabileceğini sanmıyorum açıkçası.