K KeremSekerci Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #11 Babam Sony xperia z kullanıyor ve bazen kameradı çok kötü oluyo akşamları bi değişik yüz müz kayıyo bence yeni modellere yönelmelisin
Babam Sony xperia z kullanıyor ve bazen kameradı çok kötü oluyo akşamları bi değişik yüz müz kayıyo bence yeni modellere yönelmelisin
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 9 Temmuz 2014 #12 Xperia Z alabilirsin bir sorun çıkarmaz. Tabii üstüne biraz daha ekleyip Z1 düşünürsen daha iyi olur.
Xperia Z alabilirsin bir sorun çıkarmaz. Tabii üstüne biraz daha ekleyip Z1 düşünürsen daha iyi olur.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 9 Temmuz 2014 #13 Waltz dedi: Nedenmiş o ? Android özgür bir platform. Genişletmek için tıkla... Neresi özgür? Google'ı çıkart hiçbir şeyi kalmıyor.
Waltz dedi: Nedenmiş o ? Android özgür bir platform. Genişletmek için tıkla... Neresi özgür? Google'ı çıkart hiçbir şeyi kalmıyor.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2014 #14 Zaten geliştiricisi ve yapımcısı Google. Sen neyden bahsediyorsun ? İphone telefondan Apple elini çekse ne olur gibi bir benzetme yapmışsın.
Zaten geliştiricisi ve yapımcısı Google. Sen neyden bahsediyorsun ? İphone telefondan Apple elini çekse ne olur gibi bir benzetme yapmışsın.
Ali Yekta Dönmez Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 406 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #15 Ben bir kere telefonun yazılımını silmistim telefon açılmamıştı. Bence gayet özgür bir platform Bir sürü ROM seçeneği var istediğimiz gibi özelleştirebiliyoruz.
Ben bir kere telefonun yazılımını silmistim telefon açılmamıştı. Bence gayet özgür bir platform Bir sürü ROM seçeneği var istediğimiz gibi özelleştirebiliyoruz.