Caner M. Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 246 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #1 Merhabalar. Başlıkta da yazdığım gibi iki telefonun arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2014 #2 Mağazalara gidip iki telefona da iyice bak. Ele verdiği hissiyat arayüzleri v.s. hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Ben yinede LG G2 32 GB tavsiye ederim.
Mağazalara gidip iki telefona da iyice bak. Ele verdiği hissiyat arayüzleri v.s. hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Ben yinede LG G2 32 GB tavsiye ederim.
Heronn Megapat Katılım 17 Mayıs 2014 Mesajlar 709 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2014 #3 LG G2 tavsiye ederim kardeşim ama Sony de çok hoş karar senin git iki telefonu da incele hangisini beğenirsen donanımlar aynı denebilir.
LG G2 tavsiye ederim kardeşim ama Sony de çok hoş karar senin git iki telefonu da incele hangisini beğenirsen donanımlar aynı denebilir.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 23 Eylül 2014 #4 İkisi de iyi cihazdır. Z1'in ekran parlaklığıyla ilgili biraz sorunu var. Beğendiğin tasarıma göre tercih yapabilirsin.
İkisi de iyi cihazdır. Z1'in ekran parlaklığıyla ilgili biraz sorunu var. Beğendiğin tasarıma göre tercih yapabilirsin.