Sony Xperia Z1 Root Atma

tNcr

Kilopat
Merhaba, ben z1 kullanmaktayım ihtiyacımı görüyor telefon ama bazı sıkıntılarım var. Telefonu kapatıp yeniden açtığım zaman arka planda uygulamalardan kapattığım şeyleri yeniden devre dışı bırakmam gerekiyor. Bir de Play Store'dan uygulama indirmeye kalktığımda olmadık olmadık erişim hakkı istiyor. Yeni nesil telefonlarda bunu engelleme varmış ama boş yere telefon almak istemiyorum. Birkaç yere baktım farklı farklı programları indirmem gerektiği yazıyordu. Daha önce bunu yapmış birisi bana fikir verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önce bir kere z1 gelmişti elime root atmıştım.

Peki nasıl yapmıştınız acaba hatırlıyor musunuz ben daha önce hiç bunu yapmadığım için bilgim yok bilgisayara program indirmek gerekiyor mu yoksa play storedan mı indirelecek

ADB ile fastboot üzerinden yapılıyor öncelikle root dosyasını indiriyorsun sonra o dosyayı ADB ile cihaza yüklüyorsun o şekilde yapılıyor
EKLEME : KingROOT ile deneyebilirsin bilgisayarın yoksa APK' sını indir kur ve try root de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…