Ahmet cansu Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #1 Merhabalar. Şu anda telefondan giriyorum, yanlış yazarsam kusura bakmayın. Android telefon olarak Z2'yi çok beğendim. Almak mantıklı olur mu?
Merhabalar. Şu anda telefondan giriyorum, yanlış yazarsam kusura bakmayın. Android telefon olarak Z2'yi çok beğendim. Almak mantıklı olur mu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Ağustos 2014 #2 Tabi ki mantıklı bir seçim olur. Gayet güzel bir telefon.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 24 Ağustos 2014 #3 Güzel bir telefon. Tavsiye ederim. Ben memnunum. Aceleniz yoksa Z3'ü de bekleyebilirsiniz. Özellik olarak çok bir fark olmayacak gerçi. Tasarım biraz değişebilir.
Güzel bir telefon. Tavsiye ederim. Ben memnunum. Aceleniz yoksa Z3'ü de bekleyebilirsiniz. Özellik olarak çok bir fark olmayacak gerçi. Tasarım biraz değişebilir.
Ahmet cansu Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #4 Teşekkürler şu an alıyorum. Z3 ne zaman çıkar?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 24 Ağustos 2014 #5 Ekim, kasım gibi çıkar deniyor. Sony Xperia Z2 Hakkında Akıllarda Kalan Soru İşaretleri | Technopat Sosyal Bu konuda her türlü soruyu cevapladım. Bakmanda fayda var.
Ekim, kasım gibi çıkar deniyor. Sony Xperia Z2 Hakkında Akıllarda Kalan Soru İşaretleri | Technopat Sosyal Bu konuda her türlü soruyu cevapladım. Bakmanda fayda var.