Sony Xperia Z2 Bootloader Sorunu

giacomotto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, xperia z2 cihazımı bu sitede de belirtildiği şekilde bootloader'ı açmadan rootladım. Bootloader'da kaybolacak olan DRM kodları için, TA Backup'da aldım. Ancak clockwork recovery flashlamak ve cm11 yüklemek için bootloader'ı açmam gerekiyor. Ancak ne yaparsam yapayım bunu başaramadım, sony'nin unlocking bootloader kılavuzunda açıkladığı şekilde olmadı, android sdk'yı kuramadım bilgisayara. SDK ile yüklenecek olan şeyleri manuel olarak yükleyip terminale gerekli kodları yazdığımda da waiting for device uyarısı alıyorum. Flashtool kullandığımda da gerekli tüm driverları yükleyip, windows 8.1 bilgisayarımda da sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmama rağmen yine olmadı. Bunlar haricinde bootloaderı açabileceğim herhangi bir yöntem var mıdır veya yaptığım yöntemlerde yaptığım hata nedir?

(Anlaşılması güç bir konu oldu farkındayım, bu konuda da özür dilerim ancak deneyimli arkadaşların beni anlayacağını düşünüyorum, teşekkürler.)

Facebookta xperia platform grubuna gir yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…