A Anıl Terzi Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2016 #1 Merhaba, Sony Xperia Z2 kullanmaktayım. Telefonumun bataryası iyice yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2016
Merhaba, Sony Xperia Z2 kullanmaktayım. Telefonumun bataryası iyice yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? İyi forumlar.
4 49823 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 1.079 Makaleler 2 Çözümler 11 11 Aralık 2016 #2 Anıl Terzi dedi: Merhaba, Sony Xperia Z2 kullanmaktayım. Telefonumun bataryası iyice yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Daha önceden bunun benzeri bir işlem yaptınız mı ? Xperia Z2 bende de var ve arka tarafı sökmeniz bayağı zor. Eğer deneyiminiz yoksa bir telefoncuya ya da servise yaptırınız.
Anıl Terzi dedi: Merhaba, Sony Xperia Z2 kullanmaktayım. Telefonumun bataryası iyice yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Daha önceden bunun benzeri bir işlem yaptınız mı ? Xperia Z2 bende de var ve arka tarafı sökmeniz bayağı zor. Eğer deneyiminiz yoksa bir telefoncuya ya da servise yaptırınız.
A Anıl Terzi Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #3 Teşekkür ederim. Deneyimi olan biri yazarsa sevinirim.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Aralık 2016 #4 Gömülü batarya değişimini işinin ehli insanların yapması daha doğru. Mazallah yanlış işlemde geri dönüşü olmaz.
Gömülü batarya değişimini işinin ehli insanların yapması daha doğru. Mazallah yanlış işlemde geri dönüşü olmaz.
A Anıl Terzi Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2016 #5 Telefonu kapatırken kapağın kenarlarına sürülen özel yapıştırıcıyı nereden temin edebiliriz? İkamesi var mıdır?
Telefonu kapatırken kapağın kenarlarına sürülen özel yapıştırıcıyı nereden temin edebiliriz? İkamesi var mıdır?