Sony XPERIA Z2 Hala alınır mı ?

Bunu almalı mıyım yoksa buna eşdeğer bir öneriniz var mı ?

Bence 1500 liranız varsa daha iyi bir tercih yok. Zenfone demeyin Allah aşkına replika telefon gibi duruyor dış görünüm açısından. Menüler de öyle. Küçük bir telefon isterseniz Z3 compact modelini de düşünün.

Z3 compact düşündüm ama iki telefonu yan yana koyunca z3c çok küçük görünüyor.

Z3 compact düşündüm ama iki telefonu yan yana koyunca z3c çok küçük görünüyor.
Ben Z3c alırdım. Küçük olsa bile çok güçlü bir telefon bir yakınımda var. Hem de daha güncel bir cihaz daha çok güncelleme alacaktır.

Z2 bir amiral gemisi olduğu için daha çok güncelleme almaz mı ?

Z3 C ile Z2'nin güncelleme ömürleri beraber bitecektir büyük ihtimalle. Belki Z2 ufak bir adım önde olur ama pek fark olacağını düşünmüyorum.

Merhabalar, yakın zamanda sony xperia z2 almayı düşünüyordum ama şu Sony'nin telefon kısmını kapatacak gibi haberleri duyunca kafam karıştı. Sizce hala alınır mı?

Konu Günceldir.
Bence al kardeşim. Eğer ikinci el değilse al Z2 den sonra 3 tane daha Z serisi çıktı. Artık kötüdür gözüyle bakma. Telefonun 3 Gb rami var, yanılmıyorsam sanırım 2.35 ghz işlemci hızı var, 4 çekirdekli şuanki çoğu amiral gemisine kafa tutuyor. Z serisinin Atası Z5 de bile aynı işlemci var. Herşeyi geçtim SONY Xperia kalitesi var .

Cevaplarınız için teşekkürler. Z2 almaya karar verdim. Sizce hangi mağazadan alsam daha iyi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…