Sony Xperia Z2 mi LG G3 mü?

Niye laf geçirme gibi durumlar olsun efendim? Yukarıda sebebini yazmamış olabilirim ama "... al, ... yüzden" şeklinde bir yoruma da kimsenin laf atacağını sanmıyorum.
 
Daha önce açılmış benzer konuları incelersen anlarsın. Gördükçe bunalıyoruz artık bu konuları. Her iki telefonla da ilgili saçma sapan yorumlar geliyor sonra. Bir süre sonra "fanboy" suçlamaları başlıyor. İnsanlar gerilip tartışmaya başlıyor. Sonra gelip kilitliyoruz.

Bu konuların klasik işleyişi bu oluyor. O yüzden farklı bir şey yapmak istedik bu konuda. O şekilde hiçbir yere varılmıyor çünkü.
 

Bende gördüm. Uğraşına, emeğine sağlık. Fakat kafamda tartışmalar esnasında tarafsız yazan arkadaşlardan beslenerek öğrendim artı eksilerini.
 
Bu telefonlar hakkında bilgi isteyenlerin öncelikle bu konulara bakıp ek soruları varsa bu başlıklarda sorması daha doğru olur diye düşünüyorum.


Benzeri konularla karşılaşıldığında bu linkler verilirse güzel olur.
 
Aynen bu konular görecelidir biraz daha herkesin öncelikleri vardır ona göre seçim yapılır. Örneğin A.canal bey G3 daha iyi gelmiş G3 almış bana ve Egemen bey'e Z2 daha iyi gelmiş Z2 almışız. Siz alacak arkadaşlarda konuları açarken daha açıklayıcı olunursa bence tartışma çıkmadan konu çözüme ulaşır. Örnek konu verecek olursam iki model arasında kaldım benim için ekran önemli ya da batarya daha önemli derseniz konular daha çabuk çözüme ulaşır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…