Sony xperia z2 mi? Lg G3 mü?

Şarj konusunda G3 iyi sayılmaz ama şarj sorunu bir powerbank ile çözülebilir. Ekran konusunda G3 öndedir. Beklentilerinizde G3'ün geride kaldığı konu dolaylı olarak olsa da kapatılabiliyor. (Şarj) Z2'nin geride olduğu ekran için aynısını söylemek mümkün değil. Beklentileriniz doğrultusunda G3 öneriyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fakat G3'ün kasasının çatlama sorunu varmış durduk yere bu doğru mudur? Ve G3 ün şarjı günü kesinlikle geçirmez mi?

Anladım teşekkür ederim ilginiz için. Peki bir soru daha sorabilir miyim? Lg G3 Stylus nasıl bir telefon sizce oyun oynamayan sadece internette takılan bir kişi için?

Ne konuda acaba özelliklerine baktım da sadece internet vesayire gibi uygulamalar için güzel bir telefon gibi sanki.

Anladım teşekkür ederim. Tercihimi G3'den yana kullanacağım sanırım.

Benim arkadasimda lg g3 var bende zenfone 5 kullaniyorum uygulama acilis hizlari neredeyse ayni sayilir kesinlikle z2 öneriyorum

Hadiya z2'yi bende seviyorum fakat menüsü g3 kadar güzel değil sanki kapalı gibi duruyor ondan pek yaklaşamıyorum. Bilemedim ne yapacağımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…