Sony Xperia Z2 Tablet Wi-Fi Sorunu

Makaleler
2
Herkese selamlar,
Başlıkta yazmış olduğum gibi Sony Xperia Z2 Tabletin Wi-Fi sorunu var. Sorun ise internete bağlanıyor ve 2 dakika sonra internetten düşüyor. Düştüğü Sırada ayarlardaki Wi-Fi kısmında "Kablosuz ağalar aranıyor"yazıyor. Sony'i aradım. Tablete art arda 2kez format attık. Ondan sonra ben bir kaç kez attım. Destek sayfasında yazanları yaptım ama olmadı. Modemde sorun vardır dediler ama sorun varsa niye 2 tane bilgisayar ve bir sürü telefon ve 1 tane iPad hiç düşmüyor? Kısacası al duvara fırlat hissi veriyor. Forumlarda yazan şeyleri de denedim ama olmadı. Bazıları dedi ki bu bir Android sorunudur bazı telefon ve tabletlerde oluyormuş. Sizden istediğin sizin bir öneriniz varsa yazın yoksa servise göndereceğim.
Not: Saçma sapan yazığım için özür dilerim. iPad'den yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xperia Z3 cihazımda da wifi bağlı olmasına rağmen aktarım kesiliyordu. (Wifi simgesindeki download işareti yok oluyordu.) Ve twitch yayınları vs. donuyordu. Wifi kanalını 6'ya alıp DHCP'yi kapattım ve sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı