2. el 700 TL civarlarında Z2 ya da Z3 almayı düşünüyorum. Aralarında çok fark var mı? Hangisini almak mantıklı? Kamera performansı benim için çok önemli.
Kamera olarak ikisi de rezalet. Z3 bir tık daha iyi. Performans ve donanım olarak ikisi de aynı. İkisi arasından önerim Z3 olur. İkisi de alınası telefonlar değil.
SD 800 ile SD 801 arasında sadece frekans farkı var. GPU olarakta her iki model de Adreno 330 var.
Donanım ve performansa önem veriyorsan 700 TL fiyatlarındaki sıfır telefon modelleri Z2-Z3 kadar donanım olarak güçlü ve performanslı değil. İki telefonun da batarya performansları gayet iyi. Tek kötü yanları dönemine göre kamera olarak S5 ve G3 modellerine göre çıktıkları dönem de bariz geri durumdaydı. Kamera olarak memnun eder mi pek sanmam ama belli de olmaz belki beklentilerini karşılar.
Eski bir z2 kullanıcısı olarak söylüyorum hiç bozulma yaşamadan 2 yıl kullandım Ön kamerası kötü ama arka kamerası gün ışığı altında çok çok iyi resimler çekiyor bataryası çok iyi hızı da çok yüksek donma kasma yaşamadım telefonu daha 2 hafta önce değiştirdim sony xa ultra aldım tasarım olarak çok iyi şebeke sıkıntısı yaşamadım ama z2 ye göre yavaş çalışıyor ve depolama alanı çok düşük z3den uzak dur çok sıkıntılı ikinci el xa ultra önerebilirim yardımcı olduğumu umuyorum daha detaylı soruların varsa cevaplarım