Herkese merhabalar...
Bundan yaklaşık 1 ay önce kadar Sony Xperia Z2 telefonumu suya soktum ve su geçirdi direkt götürüp garantiye verdim ve sıfırı ile değişmesini istedim, ve 1 ay sonunda yani bugün gidip telefonu aldım gerçekten sıfırını göndermişler şaşırdım da doğrusu hiç bir sıkıntı çıkarmadan gönderdiklerine. Telefonu orada açtım kontrol ettim bir sıkıntısı yoktu taa ki eve gelip wifi ye bağlanmak isteyene kadar... Wifi yi açıyorum ama sadece açılmak için açılıyor başka bir işlevi yok. Ne bir aygıt arıyor ne de bir ağ görüyor.
Biraz araştırdım ve baktım ki ayarlar>telefon hakkında>durum bölümünde wifi mac:kullanılamıyor yazıyor ve buna saatlerimi harcamama rağmen bir çözüm bulamadım. Eğer bu olayla karşılaşmış durumu çözmüş veya bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim, aksi takdirde telefonu geri yollamam gerekecek ve buda benim tekrar 1 ay telefonsuz kalacağım anlamına geliyor. Olayı tam kavramanız için bir kaç fotoğraf altta mevcut.
Not: Telefonu verdiğim zaman Lolipop 5.0.2 yüklüydü şimdi 5.1.1 yüklü, güncellemeden kaynaklı olabilir mi diye not etmek istedim.