Sony Xperia Z3 şebeke yok hatası

Muhammed Azad

Hectopat
Daha fazla  
Telefona sim kartı takıyorum, sim kartını görüyor ama sevis yok diyor. Annem ile babam ayrı olduğundan dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bana kargo ile gönderdi. Kargo geldiğinde telefon çok soğuktu felaketti yani(yani acaba soğuktan içerisinde birşey zarar görmüş olabilir mi?). Sim kartı taktım ama servis yok diyor çıldıracağım. Çıkarıp taktım defalarca, IMEI'sini kontrol ettim, şu Tercih edilen ağ türünü değiştirip telefonu açıp kapatmak falan her şeyi denedim. Ama olmadı(bu arada sim bozuk değil eminiz). Şöyle durum vardır ki telefonu tam birsine göstermeye gidiceğim baktım şebeke var 3 çekiyor sevindim falan eve döndüm yine şebeke yok. Evde çekmiyor diye bir durum yok evde tek yaşamıyorum biliyorum yani. Sonra yine bir ara takıp çıkardım yine şebeke geldi(evde) sonra tam babamı arıyacam haber vericem yine şebeke gitti anlamadım gitti. Bu arada satıcı 1 hafta olmuş telefonu kullanmayalı onda çalışıyormuş yani buraya geldiğinde böyle bir sıkıntı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…