F ferhatty Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 196 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar Flashtool üzerinden telefonuma Custom ROM yükledim fakat hemen ardından telefonum şarj almamaya başladı. Telefonum şu an kapalı ve şarj almadığı için açamıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2018
Arkadaşlar Flashtool üzerinden telefonuma Custom ROM yükledim fakat hemen ardından telefonum şarj almamaya başladı. Telefonum şu an kapalı ve şarj almadığı için açamıyorum. Ne yapmalıyım?
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2018 #2 ROM kaynaklı bir sorun olabilir.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 27 Mayıs 2018 #3 SONY XPERİA Z5 STOCK ROM [6.0] şu linkten kurtarabilirsin dostum.
F ferhatty Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 196 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2018 #4 MB Lutz dedi: SONY XPERİA Z5 STOCK ROM [6.0] şu linkten kurtarabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki link kırık başka bir link var mı?
MB Lutz dedi: SONY XPERİA Z5 STOCK ROM [6.0] şu linkten kurtarabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam içindeki link kırık başka bir link var mı?
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 30 Mayıs 2018 #5 ferhatty dedi: Hocam içindeki link kırık başka bir link var mı? Genişletmek için tıkla... Download Sony Xperia Stock Rom for all models burdan bulabilirsin.
ferhatty dedi: Hocam içindeki link kırık başka bir link var mı? Genişletmek için tıkla... Download Sony Xperia Stock Rom for all models burdan bulabilirsin.