Sony Xperia Z5 Premium alınır mı ?

Ömer bey buradaki amacınızı birtek ben biliyorum açıklamama izin verin. Okul arkadaşımsınız ve beni gıcık etmek için benim bulunduğum konularda beni rahatsız etmek amacıyla bu foruma üye oldunuz. Şimdi lütfen susun ve konuyu kilitlemeyin. Adam gibi gidin bildiğiniz konulara yorum yapın, özellikşe benim olduğum konulara değil! İyi forumlar.
Kusura bakmayın ama nereden benim okul arkadaşınız olduğunuzu çıkardınız, ve sizden bir isteğim var lütfen hakkımda yanlış ithamlarda bulunmayınız.

@Predator Titan Fikirlerimize saygı duyuyorsan kulaktan dolma diye yargılamayacaksın burası bir forum herkes bildiğini paylaşıyor ve bu forumda en bilgili kişi sen değilsin. Asıl sen kağıttan bilgi okuyorsun 2 gün dayanır diye. Snapdragon 810 konuldu diye cihazı kötülüyormuşum. Ulan telefon 60 derece oluyor elde tutulmuyor niye kötülemeyeyim adamın film izlerken eli yanacak? Ayrıca o kulaktan dolma dediğin şeyler herkesin bildiği şeyler, sen demişsin ki günlük kullanımda 2 gün gidiyor, adam günlük mü kullanacak? Hayır, film izleyecek. 4K ekranda SD 810 işlemciyle film izlerse 2 saat dahi dayanmaz herkes biliyor bunu. Film izlerken ekran önemli ama batarya da önemli dedim Z5 ve LG v10 tavsiye ettim hala üstüme gelip duruyorsunuz el insaf arkadaş yani.

Son düzenleme:
@Predator Titan Burada tartışmak normaldir fakat siz insanlara emir verirmişcesine konuşmuşsunuz. Şunu bil ki burada hadi neyse de dışarıda böyle konuşmaya tenezzül etme sakın. Bunu tavsiye olarak gör. Konuya dönersek Allah aşkına birazcık dikkatini vererek oku. O kadar telefon kullandim 2 gün iddiası olan çoğu telefon 2 gün dayanmadı. Sen günlük kullanımda 2 gün dayanır diyorsun ve bunu kulaktan doğma olmayan bilgilerle söylüyorsundur eminim. Telefonu ben günlük olarak periscope, twitter, skype,twitch, youtube ve snapchat dışında birkaç küçük oyun ile kullandım diyelim. Hem de hspa+ açıkken. Sence bu telefon nasıl 2 gün görür nasıl yani. O kadar uygulama stabilizasyon sorunu yaşarken sd810 gibi baş belası eklenince nasıl 2 gün yahu. (ultra stamina olmadan)Bir arkadaş sd820 yi bekle demiş. İyi demiş. Benim aklımda z6c var mesela. Şu an z5pre ye o kadar para verirsem 3 ay sonra yaklaşık 400 tl zarara girerim. Ki 400 biraz iyimser. (bu yazıyı yeni bir konu dışı tartışma çıksın diye yazmadım lütfen atıfta bulunmayın)

z5 Premium Alınırmı Sorusuna Evet Sony Bu Yönde Bir Kaç Eksigi Olsada Samsung Gibi Uzun Vadede Kasma Donma Sorunları Olusmuyor Mesela Naughty 7.0 Güncellemesini'de Destekleyecek. Dediğim Gibi Şebeke Üzerinden 3G Haricin'de Başka Sorunu Yok Yeni Nesil Snapdragon 820 İşlemci Olacak Ama Özelliklerde Bir O Kadar Azalacak Örneğin XZ'de 23 Arka 13 Ön MP Kamera Var Ama 3G ve Radyo Yok ..!!!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı