Sony Xperia Z5 Sorunları

endless060

Hectopat
Daha fazla  
1505161177685.jpg
Telefonun sorunları bu şekilde garantiye gönderdim her defasında yazılım yükleyip gönderiyorlar. Sizce sorunu nedir? Tavsiye ettiğiniz servis ve o servisin bölgesi var mı?

Uygulama donuyor diyerek genelleme yapmışsın. Bu yazılımsala girer o yüzden yazılımı sıfırlarlar.

Şarjın çabuk bitmesi de genel bir cümledir. AccuBattery gibi yazılımlarla batarya kullanım kapasitesini ölçüp %'lik olarak ne kadar kaldığını. Bu oran fazla ise de durumu belirten bir açıklama yazılmalı.

Ayrıca cihazı servise göndermeden önce yazılımsal olarak sıfırlayın. Kısaca panelinde ve parmak izi okuyucusunda sorun olduğunu belirtin. Tüm aksesuarları, belgeleri ve kutusuyla servise gönderin. Şayet daha öncesinde donanımsal bir onarım/lar yapıldı ise DOA kapsamında değişimini isteyebilirsiniz.

Teleservice'in İstanbul şubesine gönderebilirsiniz. teleservice: Cihaz Gönderimi

Nisan ayında kapanmadan ve parmak izinden dolayı Ankara teleservice göndermiştim. Parça değişimi yaptılar. Yaklaşık 1 hafta önce aynı sorunlardan gönderdim. Test edildi, yazılım güncelleme yapıldı yazmışlar. Şimdi ben bu cihazı 1 yıldır kullanıyorum. Ben bunun sorunlarını 1 yıl içerisinde öğrendim. Onlar 2, 3 saatlik kullanımla test edildi diyorlar benim anlamadığım da bu. Kestirip atıyorlar. Sorunu bulamıyorsun telefonu değiştir. Ya da 1 hafta kullan dene.

Ürün değişimi veya para iadesi için garanti süresinin ilk 6'ay içerisinde üründe donanımsal arıza veya parça değişimi yapıldığında değişim talebinde bulunabilirsiniz. Garanti süresi 6' ayı geçtikten sonra, 3 kere servis noktasına geldiğinde donanımsal arıza veya parça değişimi yapıldığında, çoklu onarımdan dolayı değişim talebinde bulunabilmekte.

Buna göre DOA kapsamında değişim veya iade talebinde bulunulabilir. Tekrardan donanımsal bir arıza olduğunu belirterek gönderin. 3 kez olduğunda iade talep edersiniz.

Bugün Teleservice i aradım. Ankara' ya göndermişler. Cihaz daha önce zaten Ankara' ya gitmişti. İlgilenmedikleri çok belli. Büyük ihtimalle yazılım güncelleyip gönderecekler. Acaba cihazım İphone olsa da mı aynı işlemi yapacaklar?

Cihaz dün geldi. Hata bulunamadı diyorlar. Bugün yine WhatsApp, facebook gibi uygulamarlarda sürekli dona kalmalar, durduruldu hataları falan yine var. Açıklamada cihazınızda ki kilitlenmeler cihaza uygun olmayan uygulamardan dolayı olabilir diye ek olarak not düşmüşler. Cihaza uygun olmayan uygulamalara aramalar için kullandığımız uygulamada dahil galiba. Uygun olmayabilir diye söylenen uygulama WhatsApp 600 liralık cihazda bile böyle arızalar çıkarmaz. Bu sorunların çoğu Android 7.0 geldikten sonra başladı. Bu sorunlara ve kendi kendine kapanmalara yapabileceğim bir çözüm var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı