Sony yeni el konsolu çıkartır mı?

Arkadaşlar selam başlıkta da belirtiğim gibi bir el konsolu almayı planlıyorum fakat Switch çok büyük. Sizce Sony'nin böyle bir konsol çıkarma planı var mıdır?

Hiç sanmıyorum. Günümüzde yeni çıkacak olan konsollar dahil çoğu sistemin kullandığı donanımlar teknolojisi ve geliştirilmesinden dolayı çok büyük. Mobil bir konsolun günümüzde o kadar iyi bir performans verebileceğini sanmıyorum. Nintendo Switch'in iyi oyunlardaki performansı bile düşük bana göre ki zamanında çıkan PsP düşünüldüğünde Switch çok büyük bir mobil konsol.

Nintendo Switch Lite modelini düşündünüz mü? Özellik açısından normal Switch'e göre daha az özelliği var ancak ekran boyutu daha küçük ve fiyatı daha ucuz.

Keşke çıkarsa. 8 yıl önce PSP'den aldığım zevki şimdi PC'den alamıyorum. Keşke kırmasaydım ekranını. PSP'nin çok fazla kendi oyunu vardı bu arada her ne kadar bir çok oyunu PS2 portu olsa da. Sony yine aynısını yaparsa pek bir anlamı kalmaz performans olarak büyük konsollarla kıyaslamanın. Elbette 4k beklemiyorum mobil konsoldan ama şimdiki teknolojiyle gayet de 1080p 30-60 akıcı oynatan bir el konsolu yapabilir bence Sony.

@Spongeboimebob İnternet'te uygun fiyata satılan ekranlar mevcut. Eğer elektronik işlerinden anlıyorsanız ekran alıp değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Maalesef, bir kaç yıl önce odama yeni dolap yaptırırken kayboldu bile
Letgo, Sahibinden vs. PSP'ler ile dolu. Çok istiyorum bir tane almak. 1 GB duo kartım vardı. Zar zor GTA Libert City Stories bulmuştum. Oyunun ses dosyalarını silip boyutunu küçültmüşlerdi. Sessiz sessiz sabahlara kadar oynuyordum. PSP gerçekten çok güzel bir konsoldu. İnternete falan da giriyordu inanılmaz gelmişti bana o zamanlar.

Ekonomi dergisinde görmüştüm, istenilen kârı getirmemiş,üstelik sonra şimdi akıllı telefonlar varken daha zor. Bir ara telefonları ile PS arasinda bir projeleri vardı ama anlaşılan pek tutmamış.

Benim de aklımda var almak ama değer mi pek emin değilim. PSP daha önce hiç almadım oyunlarını falan merak ediyorum ama kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…