Sony yeni el konsolu çıkartır mı?

Benim de aklımda var almak ama değer mi pek emin değilim. PSP daha önce hiç almadım oyunlarını falan merak ediyorum ama kararsızım.
Oyunları için artık cd ye falan gerek yok. İnternetten iso dosyası olarak indir karta at aç. Oyun olayı çok kolay. Temiz bir tane bulursan kaçırma derim.

Oyunları için artık CD'ye falan gerek yok. İnternet'ten ISO dosyası olarak indir karta at aç. Oyun olayı çok kolay. Temiz bir tane bulursan kaçırma derim.

Tamamdır temiz bulursam alacağım oyunlarını merak ediyordum zaten teşekkür ederim.

telefonda psp emülatör var god of warı bitirdidm pspp
sorucaklar icin kasmadan rahat bitirdim her telefonda kasmaz diyemem ama benimki mate 20 lite

Tamamdır temiz bulursam alacağım oyunlarını merak ediyordum zaten teşekkür ederim.
PSP'deki MK6 unchained'i şimdiki MK11'e değişmem. Ben de GTA VCS oynuyordum. VCS'in radyoları 5'in radyolarından daha iyi change my mind.

O kadar haklısınız ki PSP'nin verdiği zevki hiçbir konsol vermiyor sanırım PSP ve PS Vita alacağım hem oynamak için hem de koleksiyon için.

O kadar haklısınız ki PSP'nin verdiği zevki hiçbir konsol vermiyor sanırım PSP ve PS Vita alacağım hem oynamak için hem de koleksiyon için.

Bende alacağım koleksiyon içinde güzel oluyor ama vitalar biraz pahalı galiba. Ben baktım 700-800TL isteyenler var bana pahalı geldi.

Kankam PS Vita alacaksan ilk alman gereken killzone mercenary o kadar güzel oyun ki hem Online kısmında hem hikaye kısmında efsane oyunu 10482906823789628896 kez bitirişim çoksel onu oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…