Sony'nin Saçma Hareketi

C

CPlOvEr

Ziyaretçi
Merhaba, Sony PS4 kumandası DS4 ' ü, PS3 ' e kablosuz olarak çalışması için destek getirdi. Benim PS4 ' ü almamda ki en büyük etken DS4 ' tü. PC ' ye destek getirirsin anlarımda, PS3 ' e neden destek getiriyor ?
Yani bu yaptığı bana göre çok saçmalık ve saygısızlık. Zaten azıcık oyun çıkardılar PS4 ' e, buda yetmezmiş gibi böyle bir saçmalık yapıyor. Kendide kaybeder. PS4 almasaydım bu haberi duyduğumda direkt PS3 alırdım. Sizlerin bu konuda düşüncesi nedir ? Bana göre PS4 sahiplerine saygısızlık. Yakında exclusive oyunlarınıda PS3 ' e çıkarırsa hiç şaşırmam.

Ps 3 kullanicalari ds4 önceden alişıp ps 4 alica sikinti çekmemesi için heralde ayrica bundan doğal ne var ikiside sony ürünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation 3 , 2006 dan beri hayatımızda düşün yani 8 yıl ve milyonlarca oyun çıkardı Sony, müthiş bir pazar elde etti, 2013 de de Playstation 4 çıktı beğenilen bir DS4 ü tabiki Ps3 de kullanır

Saçma filan değil saygı duyulası bir harekettir. Milyonlarca ps3 kullanıcısı var, ps4 çıkardı diye onların yüzüne hiç bakmasa asıl saçmalık olurdu. Buradaki asıl saçmalık bir kol için ps4 almak. PS4'ü ps3'e göre cazip kılan sistem ve teknik özellikleri, güncel olması, yeni oyunlar gelecek olması vs. Kimsenin kol için konsol almadığı için rahatsız olacağını sanmıyorum.

Kol için PS4 almak acayip saçma. O zaman PS3 alsaydınız yanına ayriyeten DS4 kolu alsaydınız paradan tasarruf ederdiniz. Fakat PS4 yeni nesil konsol GTA5'in PS4 videolarını izlemişsinizdir. Resmen PS3 ile dağlar kadar fark var. Ayrıca oyunların çıkması çok uzun sürmeyecektir. Sebebi ise işlemcilerin AMD tarafından X86 32 bit bulunan işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…