R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2018 #1 Bu Anti-Virus firmasını gerçekten ilk defa duyuyorum. Bu Anti-Virus firmasının Virus Temizleme Aracını kullanmak istiyorum. Sizce bu firma Kaspersky veya Norton kadar iyi mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2018
Bu Anti-Virus firmasını gerçekten ilk defa duyuyorum. Bu Anti-Virus firmasının Virus Temizleme Aracını kullanmak istiyorum. Sizce bu firma Kaspersky veya Norton kadar iyi mi ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Eylül 2018 #2 Köklü bir firmadır. Fakat ülkemize şu an için çok bir yatırım yapmadığı için yerli zararlılarımızı tanımlamada ne kadar başarılı tartışılır. Tarama amaçlı ücretsiz aracını kullanabilirsiniz. Sophos Virus Removal Tool
Köklü bir firmadır. Fakat ülkemize şu an için çok bir yatırım yapmadığı için yerli zararlılarımızı tanımlamada ne kadar başarılı tartışılır. Tarama amaçlı ücretsiz aracını kullanabilirsiniz. Sophos Virus Removal Tool
osmandemi Megapat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 250 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2018 #3 Virüs tanımları iyi bir firmadır. Hitman pro'yu satın alıp ev kullanıcılarına yönelik antivirüs çıkardılar. Ücretli sürümünü tavsiye ederim.
Virüs tanımları iyi bir firmadır. Hitman pro'yu satın alıp ev kullanıcılarına yönelik antivirüs çıkardılar. Ücretli sürümünü tavsiye ederim.