Sopranos vs Wire

ErenM21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller, yeni bir diziye başlamak istiyorum ama aklımda 2 seçenek var kararsız kaldım. Hangisi sıkmadan izletir kendini?

The Sopranos daha çok alışkın olabileceğin tipik bir dizi. Dizi bir ana karakter ve ana karakterin etrafındaki ortamları yüzeye alıyor. The Wire ise tamamen farklı bir konsept. Daha fazla karakter var ve uyuşturucu ticaretinin iki tarafını işliyor. Polis ve uyuşturucu satıcılarını eksenine alıyor.

Her ikisi de tüm zamanların en yüksek reytingli dizilerinden olduğu için ikisini de izleyerek hata etmezsin, ancak The Wire'dan tam olarak zevk almak biraz daha zaman ister. Şahsen bir seferde 3 bölüm izledim ve bu şekilde hikayenin birbirine bağlılığını daha iyi idrak ettim. Bu yüzden başta The Sopranos'u izleyebilirsin.

Sağolun hocam büyük ihtimalle ikisini de izleyeceğim ama hangisine önce başlasam kararsızım biraz. Çevremde duyduğum kadarıyla Sopranos çok ağır ilerliyormuş yani sıkıcı hissettirebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…