Çözüldü Sora 2 karakter eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Prime Ghost

Hectopat
Merhaba. Ben sora 2'ye karakter eklemek veya kendimi eklemek istiyorum fakat her türlü fotoğraftaki hatayı veriyor bunun sebebi nedir? Başka insanlar oyun karakterleri bile ekleyebiliyor fakat ben kendimi bile ekleyemiyorum ne yapmam lazım?

Screenshot_20251218_170418_Sora.jpg

Çözüm
Sora 2 kullaniyorsan verdiğin prompt veya kelimeyi ChatGPT'ye ver o duzeltsin uyumlu çalışır umarım.
Hayır hocam ben karakter eklemeyi kamera ile yapıyorum ama hata veriyor kendimi çekince bile hata alıyorum, başkaları oyun karakteri bile ekleyebiliyor fakat bende hata veriyor işte.

Ekranda çıkan tüm sayıları okumak gerekiyormuş o şekilde kendimi ekleyebildim ve sorunu halletim.
Herhangi bir oyun karakteri, nesne veya evcil hayvan eklemek için ise tarayıcıdan 5 saniye video eklemek gerekiyor.
Sora 2 kullaniyorsan verdiğin prompt veya kelimeyi ChatGPT'ye ver o duzeltsin uyumlu çalışır umarım.
Hayır hocam ben karakter eklemeyi kamera ile yapıyorum ama hata veriyor kendimi çekince bile hata alıyorum, başkaları oyun karakteri bile ekleyebiliyor fakat bende hata veriyor işte.

Ekranda çıkan tüm sayıları okumak gerekiyormuş o şekilde kendimi ekleyebildim ve sorunu halletim.
Herhangi bir oyun karakteri, nesne veya evcil hayvan eklemek için ise tarayıcıdan 5 saniye video eklemek gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı