Sorbil alınır mı?

Tranquilo

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 İ5 12450H 512/16
Merhaba,
Son dönemlerde özellikle Neo Toprak olmak üzere birçok YouTuber'a sponsor olduklarını görüyorum. Ben de İngilizce öğrenmek ve Unity ile 2D küçük bir oyun geliştirmek amacıyla satın almayı düşündüm. Bu konuda önerir misiniz? Son olarak, söyledikleri gibi verdikleri sertifikalar gerçekten yurt dışında geçerli mi?

Merhaba,
Son dönemlerde özellikle Neo Toprak olmak üzere birçok YouTuber'a sponsor olduklarını görüyorum. Ben de İngilizce öğrenmek ve Unity ile 2D küçük bir oyun geliştirmek amacıyla satın almayı düşündüm. Bu konuda önerir misiniz? Son olarak, söyledikleri gibi verdikleri sertifikalar gerçekten yurt dışında geçerli mi?
Gereksiz. İngilizce oturup kurs videoları ile öğrenilmez. Yabancı discord sunucularına gidin, oynadığınız oyunun discord sunucularına gidip yabancılar ile sohbet etmeye ağırlık verin. İngilizce günlük tutup, günlüğünüzü; chatgpt veya benzeri bir yapay zekaya kontrol ettirin, bu şekilde grammar hatalarınızı da öğrenirsiniz. Yine aynı şekilde yapay zekadan kelime programı hazırlatabilirsiniz, ben her hafta düzenli olarak yeni kelimeler öğrenmek için yapay zekadan günlük 20 kelime olacak şekilde 1 haftalık program hazırlatıyorum, o kelimeleri öğreniyorum ve yine yapay zekadan ingilizce testleri hazırlatıp pdf olarak indirip çözüyorum.

Eğitimlerini bilmiyorum ve araştırmadım ancak unity 2d oyun geliştirmek için kurs almanıza gerek yok youtube'daki kurslar işinizi görecektir. Ayrıca sertifika olayı tam bilmiyorum ancak ingilizce öğrenip ielts girmeniz daha geçerli olacaktır. Kursları hakkında bilgim yok iyi veya kötü.

Gereksiz. İngilizce oturup kurs videoları ile öğrenilmez. Yabancı Discord sunucularına gidin, oynadığınız oyunun Discord sunucularına gidip yabancılar ile sohbet etmeye ağırlık verin. İngilizce günlük tutup, günlüğünüzü; ChatGPT veya benzeri bir yapay zekaya kontrol ettirin, bu şekilde grammar hatalarınızı da öğrenirsiniz. Yine aynı şekilde yapay zekadan kelime programı hazırlatabilirsiniz, ben her hafta düzenli olarak yeni kelimeler öğrenmek için yapay zekadan günlük 20 kelime olacak şekilde 1 haftalık program hazırlatıyorum, o kelimeleri öğreniyorum ve yine yapay zekadan İngilizce testleri hazırlatıp PDF olarak indirip çözüyorum.

Teşekkürler hocam, deneyeceğim mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı